Foglalás

Búvóhely foglalás, információ

Tel: +36-30-5261023 Hívjon!

Hétfőtől vasárnapig 8:00 és 19:00 között várjuk a hívását búvóhely foglalással, érdeklődéssel kapcsolatban.

Célszerű a kiválasztott búvóhelyet néhány nappal a kívánt időpont előtt, a párjával való megbeszélés után foglalni.

Amennyiben a foglalás három napnál későbbi időpontra történik, kérünk egy megerősítő hívást az foglalt időpontot megelőző napon. Egyéb tudnivalók itt.

 

Fontos

Búvóhely foglalást csak számkijelzéses mobil telefonról fogadunk. Az SMS-ben vagy e-mailen küldött foglalás érvénytelen! Céges, vezetékes számról történő hívásra csak információt adunk, rejtett számú hívást nem fogadunk.

Nincs értelme e-mailben érdeklődni szabad időpontot illetően, mert mire megnézné válaszunkat elképzelhető, hogy addigra már valaki lefoglalta telefonon a kérdéses időpntot. Megértését köszönjük, hogy ilyen tárgyú üzenetekre nem válaszolunk. Miután egyeztetett partnerével kérjük hívjon fel, készséggel állunk rendelkezésére.

 

Fontos

Kérjük a megbeszélt érkezési és távozási időpontot PONTOSAN (inkább néhány perccel korábban) betartani különös tekintettel a Budapesten szokásos közlekedési, parkolási nehézségekre, mert általában 5 perccel a megbeszélt időpont után munkatársunknak tovább kell mennie egy másik lakásunkhoz. Amenniyben mégis elkerülhetetlen a késés, kérjük azt már akkor telefonon jelezni, amikor az már látható.

 

Navigáció - nézze meg:

Helyt adunk a vágyainak!

Búvóhely - Buda Kuckó a búvóhelypartner