Tudnivalók

Foglalás

Búvóhely foglalást csak számkijelzéses mobil telefonról fogadunk. Az SMS-ben vagy e-mailen küldött foglalás érvénytelen! Céges, vezetékes számról történő hívásra csak információt adunk, rejtett számú hívást nem fogadunk.

Foglalás, érdeklődés írásban

Nincs értelme e-mailben érdeklődni szabad időpontot illetően, mert mire megnézné válaszunkat elképzelhető, hogy addigra már valaki lefoglalta telefonon a kérdéses időpntot. Megértését köszönjük, hogy ilyen tárgyú üzenetekre nem válaszolunk. Miután egyeztetett partnerével kérjük hívjon fel, készséggel állunk rendelkezésére.

Lemondás

Térítésmenetesen a foglalást megelőző nap 12 óráig lehet lemondani. Ellenkező esetben - előre nem láthatónál is - a foglalás ellenértékét ki kell fizetni. Erre azért van szükség, mert időben való lemondás esetén ugyanis a búvóhelyet ki tudnánk adni másnak, de erre késői lemondásnál már aligha van lehetőségünk.

Vendégek

Kizárólag egy privát felnőtt párnak kínáljuk a búvóhelyeket. Hivatásos ismerkedőknek és csoportoknak nem adjuk ki a lakásokat!

Átvétel, távozás

A megbeszélt időpontban a foglaló személy a búvóhelyen fizetés után átveszi a kulcsot, partnerét már ő engedheti be. Távozáskor a megbeszélt helyre kell tenni a kulcsot. A megbeszélt időpontokat kérjük pontosan betartani mind a munkatársaink, mind a többi vendég időbeosztása miatt.

Késés

Elkerülhetetlen késés esetén kérjük a várható érkezési időpontot telefonon haladéktalanul jelezni. Ez a távozás eredeti időpontját nem befolyásolja. A megbeszélt időpontban 5 percet tud a kollégánk várni, utána tovább kell mennie. A telefonon egyeztetett későbbi időpontra újra odamegy a munkatársunk. A meghirdetett felárért való hosszabbítás a többi foglalástól függ. Erre csak ritkán van lehetőség.

Késői érkezés

Egész éjszakára, vagy 20 óránál későbbi időpontra való foglalás esetén a kulcsot legkésőbb 20 óráig lehet átvenni. Későbbi kulcsátvétel nem lehetséges.

Az ár tartalma

A búvóhely és berendezési tárgyainak rendeltetésszerű, károkozás nélküli használata. Két személy részére tiszta ágynemű, törölközők, tisztálkodó szerek.

A lakásban a konyha nem alkalmas főzésre, csak hozott vagy rendelt étel elfogyasztására.

Diszkréció, kulturált viselkedés

Miután a búvóhelyek társasházakban találhatók éppen a diszkréció miatt, kérjük a vendégeinket, hogy hangoskodással, helytelen viselkedéssel ne veszélyeztessék az apartmanok hosszú távú használatát. A kulturált viselkedés szabályait be nem tartóknak nem fogadjuk a későbbi foglalását.

Dohányzás

A búvóhelyek nem dohányzóak, kérjük ezt figyelembe venni.

A lakásban hagyott értéktárgyak

A lakásban hagyott tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

Károkozás

Érkezéskor észlelt rendellenességet kérjük telefonon azonnal közölni. Szándékos károkozásnak minősül a következők használata: gyertya, mécses, füstölő, síkosító, masszázsolaj és testápoló. Ezek használata károsítja a berendezéseket, kárpitokat és az ágyneműt. Az okozott kárt meg kell téríteni, de legalább 5.000,- Ft-ot. A tapasztalt károkozás mértékét a távozás után 24 órán belül közöljük. Ezt haladéktalanul, vagy ha következő foglalás egy héten belül van, a búvóhely újbóli átvételekor meg kell fizetni.

Köszönet

Köszönjük minden vendégünknek a búvóhelyek rendeltetésszerű, folyamatos igénybevételét lehetővé tevő használatát!

Kellemes időtöltést kívánunk!

Helyt adunk a vágyainak!

Búvóhely - Buda Kuckó a búvóhelypartner